Skip to main content

DIO Drogisterij

De D.I.O. drogist in Koningshoek neemt de tijd voor haar klanten en onderscheidt zich van de concurrentie door een open en warme benadering van haar klanten

In 1993 opende de eerste D.I.O. drogisterij haar deuren. De laatste jaren heeft D.I.O. een spectaculaire groei doorgemaakt. In 2006 was er nog sprake van 126 drogisterijen, inmiddels is de grens van 200 D.I.O. drogisterijen doorbroken. Schoonheid, gezondheid en verzorging zijn het hart van iedere D.I.O. drogisterij waar de consument op nummer één staat.

De D.I.O. drogist neemt de tijd voor haar klanten en onderscheidt zich van de concurrentie door een open en warme benadering van haar klanten.

D.I.O. is: ◾Deskundig  Eigenaar en personeel zijn professioneel opgeleid en gecertificeerd. Op die manier zijn zij altijd in staat hun klanten een goed een deskundig advies te geven. ◾Dichtbij  D.I.O. is een echte buurtdrogisterij. Zij kent en waardeert haar klanten. De D.I.O. drogist neemt de tijd, heeft een luisterend oor en heeft aandacht voor iedereen. Zij is toegankelijk, benaderbaar en laagdrempelig. ◾Compleet  U vindt wat u zoekt bij D.I.O.  Met haar basisassortiment van ruim 16.000 artikelen biedt D.I.O. een uitgebreide keuze aan A-merk artikelen en een eigen huismerk. Idyl Ons Huismerk staat voor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en biedt een goed alternatief voor een A-merk. Voor klanten met speciale wensen wordt altijd een oplossing gecreëerd. Zo heeft D.I.O. voor iedereen een passend aanbod. ◾Vertrouwd en voordelig  De producten die D.I.O. verkoopt zijn altijd even vriendelijk geprijsd. Van A-merk tot Idyl , ons huismerk. En dan zijn er nog de wekelijkse aanbiedingen.

Kom eens langs en laat je verrassen.

Adresgegevens

Koningshoek 92.374
3144 BA
Maassluis

Contactgegevens


010-5915504