Skip to main content

Booster Service Centrum

Booster Service Centrum lederwaren en schoenservice is sinds jaar en dag een begrip in Maasluis en wijde omgeving. Niet verwonderlijk, want het bedrijf bestaat in 2019 al 111 jaar. Al drie generaties heeft Booster Service Centrum zijn uitstekende reputatie te danken aan kwaliteit, vakmanschap en een uitmuntende service.

Iedere generatie drukte zijn eigen stempel op het bedrijf. Daardoor is Booster Service Centrum steeds met zijn tijd meegegaan. Grootvader Jan begon 11 juni 1908 met een schoenreparatiebedrijf. Diens zoon Jan voegde daar in de jaren zestig van de vorige eeuw de verkoop van lederwaren aan toe. In de loop der tijd werd het assortiment steeds verder uitgebreid. De derde generatie, bestaande uit David en Cor pakte samen met hun echtgenotes Mineke en Ria de zaken in winkelcentrum Koningshoek 1998 grootscheeps aan. Inmiddels hebben Ria en Cor als laatste generatie het bedrijf op een nieuwe locatie voortgezet.

Na de benodigde grondige verbouwingen en renovatie van het winkelcentrum is het bedrijf verhuisd en is nu gevestigd t.o. Albert Heijn. Met een eigen karakter en assortiment. Om up-to-date te blijven worden bovendien regelmatig de allernieuwste machines voor schoenreparaties en het dupliceren van sleutels aangeschaft.

Schoenreparaties en kopiëren van sleutels gebeuren met zorg en vakmanschap. In de winkel staat vakmanschap voor kennis van zaken en deskundig advies. Waarvoor u ook binnenstapt bij Booster Service Centrum; u bent verzekerd van een uitstekende service.

Voorop staat altijd dat de klant tevreden de deur uitgaat. Want bij Booster Service Centrum weten ze dat een tevreden klant altijd terugkomt. En dat nu al meer dan een eeuw lang!

Adresgegevens

Koningshoek 91.105
3144 BA
Maassluis