Skip to main content

Beter Horen

Bij Beter Horen weten we als geen ander wat er gedaan moet worden om gehoorproblemen te signaleren, te voorkomen én op te lossen. Bij Beter Horen is de hoortest gratis en krijgt elke klant zijn hoortoestel gratis op proef. 

Met ruim 250 eigen winkels en serviceadressen bij de betere opticiens overal in Nederland is Beter Horen altijd in de buurt. En omdat er nauw wordt samengewerkt met KNO-artsen, audiologische centra en zorgverzekeraars, bent u altijd verzekerd van een goed advies. Zo is Beter Horen: altijd de beste kwaliteit.

Voordelen van Beter Horen voor u

+ Contracten met alle zorgverzekeraars+ De prijs van een hoortoestel is inclusief gratis service en onderhoud+ De vergoeding ligt tussen 75% en 100%, afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering+ De eigen bijdrage ligt tussen 0 en 370 euro per toestel+ Deskundige hoorspecialisten (StAr keurmerk)+ Altijd een audicien aanwezig in onze hoorwinkels+ Aanwezig overal in Nederland+ Ruim 100 jaar ervaring als hoorspecialist

Ook biedt Beter Horen:+ Gratis gehoortest (dit duurt 20 minuten)+ Gratis voorlichtingsgesprek (dit duurt 30 minuten)+ Gratis proefperiode (geldt bij alle hoorwinkels)+ Gratis informatieboekje ‘Eén en al oor’ 

Contact met Beter Horen

In de hoorwinkels van Beter Horen vertellen onze hooradviseurs en audiciens u graag meer over gehoorbescherming en de mogelijkheden om gehoorverlies te voorkomen. U kunt ook een gratis gehoortest laten doen of bijvoorbeeld uitleg krijgen over het assortiment hoortoestellen, hulpmiddelen en aanvullende accessoires op maat.

Zie voor meer informatie ook de website van Beter Horen

Adresgegevens

Koningshoek 93.054
3144 BA
Maassluis

Contactgegevenswww.beterhoren.nl