Skip to main content

10 december 2020

Moondog is dé denim-dealer in Winkelcentrum Koningshoek en heeft een ruim assortiment aan heren- en damesmode. Dagelijks staan eigenaar Hans en medewerkers Anneloes, Lies en Olma met een grote glimlach in de winkel en slaan ze nog altijd nog de spijker op zijn kop. Is het niet met hun klantvriendelijkheid, dan wel met een modeadvies op maat. Wist jij al dat Moondog al sinds 1979 te vinden is in Koningshoek?

Harde kern
Moondog is al ruim 40 jaar een kledingwinkel die als veilige haven dient voor alle leeftijden. Of je nu op zoek bent naar de perfecte spijkerbroek, een hippe spencer of een gezellig praatje. Ze zijn van alle markten thuis! Het winkelpersoneel van Moondog merkt dat de behoefte aan fysiek winkelen over de jaren niet is afgenomen. Ze zien dan ook veel vaste klanten regelmatig terug in de winkel. “We merken dat de klanten ons vertrouwen en hierdoor blijven ze terugkomen. Dat maakt ons werk heel erg leuk,” zegt Anneloes van Moondog. “De afgelopen jaren is er veel veranderd in het winkelcentrum, maar wij gaan nergens naartoe! We zijn erg trots dat we nog steeds een belangrijke speler zijn hier in Koningshoek.”

Modetrends? Wij luisteren naar onze klanten
“We gaan wel mee met de huidige modetrends, maar niet iedere trend vinden wij of de klant leuk. We kijken en luisteren goed naar de stijl en behoefte van onze klanten en spelen daarop in. Hierdoor leert het personeel van Moondog hun klanten heel goed kennen en weten ze precies wat ze moeten inkopen. “We willen graag het aanbod zo aantrekkelijk mogelijk maken voor jong én oud, want we vinden het belangrijk dat het hele gezin slaagt in onze winkel.”

In tijden van COVID-19
Om de klanten een extra dienst aan te bieden is het ook mogelijk om via Facebook een aankoop te doen. “Binnen de ring van Maassluis brengen we de bestelling bij de klant thuis en buiten de ring sturen we het via de post,” vertelt Anneloes. “De voorkeur gaat natuurlijk uit dat de klanten gezellig bij ons langskomen, maar we snappen dat het niet altijd kan.”

50 never looked so good
“Als ik voor iedereen mag spreken,” zegt Anneloes, “zijn we zeker niet van plan om er ooit mee te stoppen. We hebben te veel passie voor de winkel, de producten en onze klanten. Dus komen jullie over een paar jaar feestvieren op onze 50ste verjaardag?” Als winkelcentrum Koningshoek gaan we ervan uit dat we tegen die tijd het glas mogen heffen op dit prachtige moment. Moondog is zonder twijfel een waar begrip in Koningshoek en we hopen nog lang van ze te kunnen genieten!