Skip to main content

6 oktober 2020

Koningshoek is weer een toffe winkel rijker. Geen fashion of food, maar een walhalla voor interieurliefhebbers! Bij Cozy Mssls vind je alles om jouw huis gezellig & knus te maken. Wij spraken eigenaresse Sharon Baatenburg De Jong over haar passie voor interieur, de nieuwe winkel en haar toekomstplannen.

Een passie voor wonen
Sharon (37) is de ondernemer achter de kersverse aanwinst van Koningshoek. De Maassluisster heeft een passie voor alles wat met wonen te maken heeft. Dit is dan ook de reden waarom zij haar winkel is begonnen. Sharon vertelt: “Ik ben helemaal gek van wonen en interieur. Dit is altijd al een grote passie van mij geweest. Zelf bestelde ik veel woonaccessoires via het internet, maar het is natuurlijk veel leuker om dit fysiek te kopen. Helaas hadden we in Koningshoek nog geen winkel waar dit mogelijk was. Mensen zitten dit jaar veel thuis in verband met corona en willen graag hun interieur een nieuwe look geven. Hierdoor leek het mij een goed moment om juist nu mijn winkel te beginnen en mijn droom na te jagen.”

Een aanwinst voor Koningshoek
Sharon is zeer te spreken over haar stekje in het winkelcentrum. “Koningshoek is een fijne plek om een winkel te hebben. Ik ben erg blij met het pand waarin ik zit en ik denk dat Cozy Mssls een mooie aanvulling is op de andere winkels in het winkelcentrum. Daarnaast zorgt het gratis parkeren er onder andere voor dat mensen uit Maassluis en omstreken graag een dagje komen winkelen,” vertelt ze.

Duurzaamheid en variatie
Bij Cozy Mssls kun je terecht voor alles omtrent interieur en wonen. “Ik vind het belangrijk dat producten kwalitatief goed zijn, maar ook duurzaam. Daarom ga ik vaak met merken in gesprek en vertel ik ze wat mijn visie is. Op deze manier zorg ik voor een gevarieerd en duurzaam aanbod. ” Ook aan de laatste woontrends wordt gedacht. “Op dit moment zijn droogbloemen erg in. Daarom stellen wij onze eigen boeketten samen. Ook voor kussens, spiegels, échte groene planten en geurkaarsen kun je bij ons terecht. Alles om je huis ‘cozy’ te maken dus. Maar ook wanneer je op zoek bent naar een leuk cadeau voor iemand anders of wanneer je gewoon een praatje wil maken ben je bij ons van harte welkom” aldus Sharon.

Het favoriete product van Sharon
Het is moeilijk om een favoriet product te benoemen in een winkel met zoveel verschillende keuze. Maar als ze moet kiezen dan zijn het de posters van Maassluis. “Deze laten we zelf maken, we hebben posters om in een lijst te doen, maar ook van Forex. Dit is een wat steviger materiaal waardoor je de poster bijvoorbeeld op een dressoir kan zetten. Een leuk item om in huis te hebben als je in Maassluis woont! ”

Toekomstplannen
Als we Sharon vragen naar haar toekomstplannen geeft ze een duidelijk antwoord. “Mijn team en ik willen zo lang mogelijk mensen blij maken met een gevarieerd aanbod aan kwalitatieve en mooie producten. Wij hopen je binnenkort snel een keertje te zien in de winkel, zodat we samen het perfecte product voor jouw interieur kunnen vinden’’, sluit Sharon lachend af.

Kom jij binnenkort de nieuwe aanwinst van Koningshoek bewonderen? Tot snel in Koningshoek!