Skip to main content

Het begon allemaal in 1973… en inmiddels bestaat Koningshoek 50 jaar! Om dit te vieren hebben we de komende maanden een agenda vol met feestelijke activiteiten en ook nog een leuke winactie: wij zijn benieuwd naar jouw mooiste, leukste, grappigste of meest bijzondere herinnering aan Koningshoek. Denk hierbij aan je nieuwste singles scoren bij Free Record Shop, je eerste huisdier kopen in Dierenvreugd of pauzeren tijdens het shoppen met een broodje van Croissanterie Dis-Hoek… je kan het zo gek niet bedenken!

Deel jouw herinnering met ons, dat kan op twee manieren: haal een flyer in één van de winkels, vul hem in en lever hem in bij de brievenbus op het Doppio pleintje, of deel je herinnering met ons via de socials en wie weet maak jij kans op €50 Koningshoek shoptegoed. Iedere maand trekken we een winnaar!

Elke laatste zondag van de maand staan er leuke activiteiten gepland, met als klap op de vuurpijl een heel weekend vol feestelijke activiteiten in en rondom het winkelcentrum eind mei, de maand dat Koningshoek écht jarig is. Meer weten? Lees dan verder!


Zondag 29 januari
In het winkelcentrum staat er op het plein van Doppio een feestelijke fotowand. Je kunt hier een leuke, feestelijke foto laten maken samen met jouw vrienden en familie. Daarnaast zullen er hostessen aanwezig zijn, die jou voorzien van een unieke foto en een leuke kleine verrassing.

Zondag 26 februari
Shaun ’t Schaap komt naar Koningshoek! Ontmoet jouw held en ga met hem op de foto. Daarnaast kun je ook meedoen aan een spannende speurtocht door het winkelcentrum.

Zondag 26 maart
Boordevol leuke voorjaarsactiviteiten! Hierover volgt binnenkort meer…

Zondag 30 april
Maak jouw foto extra speciaal met onze kleurplatenfabriek!

Vrijdag 26 en zaterdag 27 mei
De maand mei staat geheel in het teken van ons 50-jarige jubileum. Het wordt een groot feest! Hierover volgt binnenkort meer…

25 juni
De start van de Zomer Winweken! Kras en win mooie prijzen.

Houd onze socials en website in de gaten voor alle updates rondom alle gezellige activiteiten en het 50-jarig bestaan van de Koningshoek. Tot snel!