Skip to main content

Na de herfstvakantie is de spannendste tijd van het jaar aangebroken: Halloween! De periode van donkere dagen, griezelige verhalen, verkleedfeestjes en enge pompoenen. Deze periode laat winkelcentrum Koningshoek daarom niet aan zich voorbij gaan. Ben jij een echte griezelaar, op zoek naar avontuur en niet snel op de kast gejaagd? Lees dan verder, want wij hebben het één en ander in petto.

Het weekend van 29 tot en met 31 oktober wordt er een lege winkel in Koningshoek omgetoverd tot een spannende en griezelige ruimte met allerlei Halloween figuren. Jullie, als bezoekers, kunnen naar binnentreden en rond te kijken. If you dare!

Ben je toch niet zo’n grote held? Geen zorgen! Er komen gezellige heksen naar het winkelcentrum vliegen om de kinderen gratis te schminken. Ze zullen voor elk kind een schoon sponsje gebruiken om de hygiëne te waarborgen. De heksen bevinden zich op het plein bij Doppio Espresso. De data om jezelf te laten omtoveren tot een echte griezel zijn als volgt:

Vrijdag 29 oktober van 16:00 tot 19:00 uur

Zaterdag 30 oktober van 10:00 tot 17:00 uur

Zondag 31 oktober van 12:00 tot 17:00 uur

We willen onze kleine bezoekers natuurlijk niet onnodig bang maken. We adviseren om de kleinere kinderen niet alleen naar binnen te laten gaan, want griezelen kan soms toch een beetje eng zijn!

Uiteraard vragen we jullie de Coronamaatregelen na te leven. Ben je niet fit? Doe dan eerst een test of blijf thuis.
Wij hebben er super veel zin in. Jullie ook?

Let’s get spooky!