Skip to main content

Attentie! Dit weekend staat er iets leuks te gebeuren in Koningshoek. Van 24 september tot en met 26 september is het Glamour Weekend in Koningshoek! Iedereen kan na een minder leuk jaar wel wat glitter en glamour gebruiken. Daarom hebben we besloten om niet één dag, maar een heel weekend een feestje te bouwen met leuke kortingen, acties en een grote prijs (letterlijk 😉).  

Heb jij toevallig al het levensgrote cadeau gespot in het winkelcentrum? Zo ja, dan heeft dat je vast nieuwsgierig gemaakt en wil je dolgraag meer weten. Blijf lezen en we zullen het je haarfijn uitleggen. 

Winactie: raad de inhoud van het cadeau
Vanaf 20 september staat er een levensgroot cadeau in het winkelcentrum. Je kunt het cadeau vinden op het plein bij Doppio Espresso, Daan Mode, ICI Paris XL en Avanti Mode. In het cadeau zit natuurlijk een inhoud en jij maakt kans om die te winnen!  

Op vrijdag, zaterdag en zondag lopen er fantastische Glamour Girls rond die flyers uitdelen. Je kunt vervolgens raden wat jij denkt dat er in het cadeau zit en je antwoord invullen op de flyer. Hierna lever je deze flyer in bij één van de deelnemende winkels die vermeld staan op de flyer. Eind september zal de winnaar bekend worden gemaakt via de social mediakanalen van winkelcentrum Koningshoek. Houd onze kanalen dus goed in de gaten! 

Hier met je rekening
Dit is niet de enige verrassing die we in petto hebben dit weekend. De Glamour Girls lopen namelijk niet alleen flyers uit te delen, maar ze kunnen ook ineens naast je in een winkel staan. De kans is dan aanwezig dat zij een gedeelte van jouw rekening betalen! Dat wil iedereen toch?  

Kortingen en acties winkels
We gaan nog even door met het goede nieuws. Onze winkels hebben natuurlijk ook aantrekkelijke acties en kortingen bedacht om dit weekend extra feestelijk te maken. Zie hieronder de glamorous lijst met alle kortingen en acties die dit weekend gelden. 

WinkelKorting
Eyewish20% korting op zonnebrillen
Lucardi2e paar oorbellen 50% korting
HEMA20% korting op enkel dameskleding, make-up en verzorging
ICI Paris XL25% op bijna alle merken
Stripes20% korting op alle jassen
The Stone20% korting op specifieke collecties
Daan ModeEen wintersjaal cadeau bij aankoop van een jas met een aankoopbedrag vanaf €99
Adam Brandstore25% korting bij besteding vanaf €150 op de nieuwe collectie
Bonita€10 korting bij aankoop vanaf €50
Van Es Trends & Watches20% op de collectie ZINZI sieraden en horloges
Janse ModeGratis modecheque t.w.v. €2,50 bij iedere besteding van €25

Dat wordt shoppen till you drop met hoge kortingen.

We hopen je met veel plezier te ontvangen in het winkelcentrum dit weekend. Tot dan!

Actievoorwaarden

Uw gegevens worden eenmalig en exclusief gebruikt voor deze actie. De winnaar wordt uiterlijk eind september via social media bekend gemaakt door Koningshoek. Koningshoek neemt contact op met de winnaar om een afspraak te maken voor het overhandigen van de prijs. Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd.